A KÉPREGÉNY FIGURÁI ÉLETRE KELNEK A MOBILODON! ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON!

A Királyok és keresztek képregény új szolgáltatása és újdonsága egy ingyenes mobiltelefonos applikáció, mellyel a kiadványt kiegészítő virtuális tartalmakat jeleníthetsz meg.

Az Augmented reality révén, 3D-ben mutathatjuk meg szereplőinket, esetleg épületeket, melyek ma már nem léteznek; körbenézhetünk a csaták helyszínén, például a korabeli Bécs egyetlen már álló temploma, a Ruprechtkirche környékén, a második részben pedig a Pannonhalmi Főapátságban és az esztergomi királyi várban. Az app és egy okostelefon vagy tablet segítségével nemcsak a korabeli lovagi fegyverzetet, a magyar könnyűlovasságot és a német lovagokat tudjuk bemutatni nektek, de számos érdekességet, információt, hasznos vagy csak vicces tartalmat is kaptok. Többek között megtudhatjátok, miért nem a legokosabb katonákból állítják össze az őrséget, mi köze volt Szent Eustachiusnak Hunorhoz és magorhoz, és hogy miért rühellik a vikingek a lovakat.

Az applikációt itt találjátok: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.enter98.kingandcrosses

Töltsétek le, és elindítás után, ha betöltötte a kamera képet (jóvá kell hagyni, hogy használhassa a kamerát) csak irányítsátok az adott oldalra, és (reméljük) okosan betölti az adott oldalhoz tartozó tartalmat:)

A felhasználói adatokat (pl. a felhasználó által megadott és a felhasználóról gyűjtött adatokat, vagy az alkalmazás- és eszközhasználati adatokat) nem kezelünk és nem használunk. Az alkalmazása személyes vagy bizalmas felhasználói adatokat nem kezel. A jelen irányelvek a Google Play által elvárt minimális adatvédelmi követelményeket fogalmazzák meg és az alkalmazás betartja a vonatkozó jogszabályok által előírt további esetleges korlátozásokat és eljárásokat is.